Udgivet i

Top 100 spillere i 2015: Ndamukong Suh

Miami Dolphins defensive tackle Ndamukong Suh er blvet stemt ind på 24 pladsen over de bedste spillere i NFL af hans medspillere “Top 100 Players of 2015″.

[sc:youtube id=”IhjVoZRqjpg” ]

Miami Dolfins troede de tilføjet en spiller i Ndamukong Suh, som kan ændre udseendet af hele deres forsvar. Suh s NFL modparter vil være enige. Den defensive tackle kom ind på på nr 24 på NFL Networks “Top 100 spillere af 2015”, der er baseret på en meningsmåling af spillere.

Miami udleverede en seksårig, 114 mio $ kontrakt i marts for at gøre ham til den højest betalte defensive spiller i ligaens historie. I den ledsagende video, Chicago Bears vagt Kyle Lang kaldet Suh den hårdeste spiller han linjer op imod.

“Han kan bare tage en 330-pund lineman og bare flytte ham som om han er ingenting” siger defensive tackle Gerald McCoy.

Faktisk behøver den tidligere anden samlede pick statistik ikke fortælle hele historien. Sidste år havde han 8,5 sacks, 54 tacklinger og tre gennemløb forsvarede. Men han presser lige så godt som nogen i spillet, hvilket bringer omsætning og muligheder for sine holdkammerater til at lave betydningsfuldt spil. Derudover er hans 36 sacks over fem sæsoner en høj total for en defensiv lineman.

I Miami, vil Suh spille sammen med kolleger tackle Earl Mitchell og defensive ender Cameron Wake (nr 39 på samme liste) og Olivier Vernon. Det kuld af talent bør gøre delfinernes defensive linje en af ​​de bedste i ligaen.