Udgivet i

Forretningmanden Ndamukong Suh kommer ind i bestyrelsen; godkendt af Warren Buffett

Ndamukong Suh kan være den sidste fyr i NFL du ønsker at kæmpe imod. Hans status som ligaens højest betalte defensive spiller er berettiget. Hans ry som en beskidt spiller går forud for ham, hvad enten det er fair eller ej.

Mens vi tvivler Warren Buffett kunne matche Suh fysisk (selvom Buffett gjorde vandt deres arm-brydekamp), ved vi business mogulen ikke ønsker at konkurrere med Suh virksomhedernes verden.

Buffett sagde så i denne uge, efter at Suh blev udnævnt til bestyrelsen i Ballantyne Strong, en Omaha-baserede holdingselskab.

“Jeg sagde engang, at jeg var glad for at han ikke kører imod mig for en bestyrelse stedet. Jeg mente det,” Buffett sagde i en Ballantyne udgivelse. “Jeg tror, ​​at Ndamukong har en lys fremtid som en forretningsmand, og jeg ser frem til at høre om hans mange succeser.”

Buffett er en af ​​flere business mentorer til Suh, og de to venner taler regelmæssigt. The Wall Street Journal sidste år detaljerede deres forhold, der begyndte, da den defensive tackle var i college på Nebraska.

“Alle siger,” vente til din fodboldkarriere er forbi. «» Suh fortalte WSJ af hans interesse i erhvervslivet. “Men som en atlet, en person, der er lys nok, og forstår at inddeler, du kan have 70 til 90 procent af fokus på din ultimative job, men samtidig langsomt bygge til, hvad du kommer til at være en dag.”

Udelukkende Suh fokus flyttet til erhvervslivet tidligere på måneden, når delfinerne ‘sæson sluttede med en sejr over Patriots, men en skuffende 6-10 rekord. Han indspillede seks sække i løbet af sit første år i Miami efter fem år i Detroit.

Suh, 29 og grundlæggeren af ​​Ndamukong Suh Family Foundation, havde været en investor og partner med Ballantyne i fast ejendom og luftfart projekter, samt en strategisk udviklingspartner og investor i en lang række virksomheder, i henhold til udgivelse.

“Ndamukong har demonstreret passion for erhvervslivet, som rivaler hans passion for fodbold,” siger Kyle Cerminara, bestyrelsesformand og administrerende direktør for Ballantyne Stærk. “Vi tror på, at hans erfaring og lederevner vil være en værdifuld tilføjelse til bestyrelsen som vi fortsætter med at udføre på vores strategiske vision for Ballantyne Strong”.

Delfiner ejer Stephen Ross støttede hans defensive tackle, at han er “glad for, at han har muligheden.”

Suh, der underskrev en seksårig 114 mio $ kontrakt med Miami i marts vil indtaste sin syvende NFL sæson dette efterår.

Kald det business som sædvanlig.